Om oss

Besteadvokat Tromsø er en nettside for deg som privatperson der du kan lese om ulike rettsområder. Vi vet hvor viktig en dyktig advokat er for å vinne saken, derfor tilbyr vi en tjeneste som er gratis og uforpliktende der du kan hente inn tilbud på flere advokater. Gjennom vår tjeneste kan du raskt sammenligne flere advokater og dermed finne den rette advokaten til din sak samtidig som du sparer penger.

Vårt fokus

Vi fokuserer på å gi deg god informasjon om ulike rettsområder og hvordan du bør gå frem dersom du har havnet i en situasjon er du trenger juridisk hjelp. Vi ønsker også at du skal ta gode valg for din privatøkonomi, og alle vet jo at advokater ikke akkurat er billig i drift. Derfor vil du gjennom Besteadvokat Tromsø kunne hente inn tilbud fra flere advokater som kan hjelpe deg i din sak. Da kan du enkelt og raskt sammenligne deres pristilbud og kunnskaper, for deretter å ta et godt valg.

Slik når vi vårt mål

Vårt mål er å hjelpe deg finne den rette advokaten, noe vi når gjennom vår tjeneste. For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, bør du fylle ut skjemaet med nødvendig informasjon om hva saken din dreier seg om. Dette gjør at du kun får tilbud fra advokater som er eksperter innen ditt saksområde.

Besteadvokat fungerer slik

Besteadvokat Tromsø fungerer ved at du fyller ut nok informasjon om hva saken din dreier seg om i vårt skjema under. Innen tre virkedager vil du ha mottatt mange tilbud fra flere forskjellige advokater som er dyktig innenfor rettsområdet saken din omhandler. Da gjenstår det bare for deg å sammenligne de forskjellige tilbudene og advokatene, og deretter takke ja til det beste tilbudet.

Derfor bør du bruke vår tjeneste

Vi vet at situasjoner der man trenger en advokat kan være vanskelig og at å finne en erfaren og dyktig er viktig. Derfor vil du gjennom vår side finne tilstrekkelig informasjon slik at du har full oversikt på et sted. Videre vil du gjennom vår tjeneste kunne få tilbud fra mange advokater innen riktig rettsområde, så slipper du å bruke tid på å søke rundt og kontakte mange advokater til du finner den rette.

 

Finn beste advokat i Tromsø

Ved å få tilbud fra flere advokater i Tromsø, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Advokat for eiendomsrett

Eiendomsretten gir retten til å eie og råde over eiendelen, men til stadig oppstår det tvister mellom ulike parter blant annet med naboer. Selv om du eier din tomt og bolig, betyr det nemlig ikke at du kan gjøre hva som helst selv om du har rådighet over...

les mer

Tvist med naboen

Nabokonflikter er ganske vanlig, men de fleste naboer klarer på en eller annen måte å finne kompromisser som roer konflikten. Andre ganger blir det store konflikter fordi lovverket er generelt og avgjør hver sak etter en konkret vurdering. Det er naboloven...

les mer

Har du havnet i en tvist?

Ved kjøp og salg av bolig eller andre eiendeler kan man havne i en tvist. Eller kanskje man har en nabo som har tatt seg til rette og bygd for nært din tomt, ikke respektert tregrensene eller annet. Uansett hva slags tvist du har havnet i, altså uenighet...

les mer